YIMAZ ET - page 10-11

Zarı alınmış but etlerindendir.
Ambalaj : Vakum ambalajında karton kolide
Ağırlık : 1,5 - 2,5 kg.
Raf Önrü : Vakumlu ambalajda
0 ile +4
°
C’de 7 gün; -18
°
C’de 1 yıl.
DANA NUAR
Saçaklarını ve yan fitilleri tamamen temizlenmiş
dana but etidir.
Ambalaj : Vakum ambalajında karton kolide
Ağırlık : 1,5 - 2,5 kg
Raf Önrü : Vakumlu ambalajda
0 ile +4
°
C’de 7 gün; -18
°
C’de 1 yıl.
DANA BONFİLE
Yan fitilleri ve sırt yan sinirleri tamamen temizlenmiş dana
but etidir.
Ambalaj : Vakum ambalajında karton kolide
Ağırlık : 2,7 - 4 kg.
Raf Önrü : Vakumlu ambalajda
0 ile +4
°
C’de 7 gün ; -18
°
C’de 1 yıl.
DANA KONTRAFİLE
Dana kolun gerdan kısmında bir kısmında kaburga kalacak
şekilde kesilmiş, kapağı ve yan sinir dokusu alınmış halidir.
Ambalaj : Vakum ambalajında karton kolide
Ağırlık : 3,5 - 5 kg
Raf Önrü : Vakumlu ambalajda
0 ile +4
°
C’de 7 gün; -18
°
C’de 1 yıl
DANA ANTRİKOT
Dana kemikli filetonun dilimlenmiş halidir.
Ambalaj : Vakum ambalajında karton kolide
Ağırlık : 400 - 500 gr / adet
Raf Önrü : Vakumlu shrink ambalajda
0 ile +4
°
C’de 7 gün; -18
°
C’de 1 yıl.
DANA T-BONE STEAK
8 omurga kemikli antrikotun dilimlenmiş halidir.
Ambalaj : Vakum ambalajında karton kolide
Ağırlık : 300 - 500 gr / adet
Raf Önrü : Vakumlu ambalajda
0 ile +4
°
C’de 7 gün; -18
°
C’de 1 yıl.
DANA PİRZOLA
Dana kolun kürek kısmının kapağı akınmış kemiksiz halidir.
Ambalaj : Vakum ambalajında karton kolide
Ağırlık : 11 - 15 kg.
Raf Önrü : Vakumlu ambalajda
0 ile +4
°
C’de 7 gün; -18
°
C’de 1 yıl.
DANA KÜREK (Parça et)
Dana kolun tüm yağlarından arındırılmış, diş kapak üzerindeki
kanlı dokularının bulunmadığı, boyun kısmının kemiklerinden
ayrılmış halidir.
Ambalaj : Vakum ambalajında karton kolide
Ağırlık : 9 - 12 kg
Raf Önrü : Vakumlu ambalajda
0 ile+4
°
C’de 7 gün; -18
°
C’de 1 yıl.
DANA GERDAN
(Parça et)
Dana kemikli kol inciğin kemiklerinden ayrılmış halidir.
Ambalaj : Vakum ambalajında karton kolide
Ağırlık : 3 - 4,5 kg.
Raf Önrü : Vakumlu shrink ambalajda
0 ile +4
°
C’de 7 gün; -18
°
C’de 1 yıl.
DANA KOL İNCİK
Dana kolun boşluk kısmının sıyırma yöntemi ile hazırlanmış
kemiksiz halidir.
Ambalaj : Vakum ambalajında karton kolide
Ağırlık : 9 - 13 kg.
Raf Önrü : Vakumlu ambalajda
0 ile +4
°
C’de 7 gün; -18
°
C’de 1 yıl.
DANA DÖŞ
(Kıymalık et)
11 kaburgalı olarak çeyreklenmiş antrikot, kürek, gerdan
ve döşü kapsayan kısımdır.
Ambalaj : İsteğe bağlı kefenli
Ağırlık : 55 - 75 kg.
Raf Önrü : 0 ile +4
°
C’de 7 gün.
DANA KOL
Dana butun boşluğunun trimmingli dış ve iç zarının alınmış
kemiksiz halidir.
Ambalaj : Vakum ambalajında karton kolide
Ağırlık : 5 - 8 kg.
Raf Önrü : Vakumlu ambalajda
0 ile +4
°
C’de 7 gün; -18
°
C’de 1 yıl.
DANA PENÇETA (Kıymalık et)
1,2-3,4-5,6-7,8-9 12-13,14-15,16
Powered by FlippingBook