YIMAZ ET - page 8-9

İncik kemiği . orta kemik ve çanak kemiği içeren
dana bütün fletosuz ve pençetasız kısmıdır.
Ambalaj : İsteğe bağlı kefenli
Ağırlık : 30 - 45 kg
Raf Önrü : 0 ile +4
°
C’de 7 gün.
DANA KISA BUT
Bonfile, kontrafile, tranç, sokum, yumurta, nuar,
kontrnuar, incik ve pençetayı kapsayan kısımdır. 2
kaburgalı olarak çeyreklenmiştir.
Ambalaj : İsteğe bağlı kefenli
Ağırlık : 50 - 70 kg.
Raf Önrü : 0 ile +4
°
C’de 7 gün.
DANA BUT
ÜRÜN PORTFÖYÜMÜZ
Dana kısa butun incik ve çanak kemikleri alınmış halidir.
Ambalaj : İsteğe bağlı kefenli
Ağırlık : 24 - 40 kg
Raf Önrü : 0 ile +4
°
C’de 7 gün.
DANA ORTA KEMİKLİ KISA BUT
Dana kemikli but inciğinin kemiklerinden ayrılmış halidir.
Ambalaj : Vakum ambalajında karton kolide
Ağırlık : 3 - 4,5 kg
Raf Önrü : Vakumlu ambalajda
0 ile +4
°
C’de 7 gün; -18
°
C’de 1 yıl.
DANA BUT İNCİK
Zarı ve sinirleri alınmış but etidir.
Ambalaj : Vakum ambalajında karton kolide
Ağırlık : 5 - 8 kg.
Raf Önrü : Vakumlu ambalajda
0 ile +4
°
C’de 7 gün; -18
°
C’de 1 yıl.
DANA KONTRANUAR
Fazla yağları alınmış but etlerindendir.
Ambalaj : Vakum ambalajında karton kolide
Ağırlık : 3 - 5 kg
Raf Önrü : Vakumlu ambalajda
0 ile +4
°
C’de 7 gün; -18
°
C’de 1 yıl.
DANA SOKUM
Dana butun sokum, yumurta ve kontrnuardan oluşan kısımdır.
Ambalaj : Vakum ambalajında karton kolide
Ağırlık : 12 - 20 kg.
Raf Önrü : Vakumlu ambalajda
0 ile +4
°
C’de 7 gün; -18
°
C’de 1 yıl.
DANA ÜÇLÜ SET
Yağ tabakası ve sinirleri alınmış but etidir.
Ambalaj : Vakum ambalajında karton kolide
Ağırlık : 4 - 7 kg.
Raf Önrü : Vakumlu ambalajda
0 ile +4 C’de 7 gün; -18 C’de 1 yıl.
DANA YUMURTA
Fazla Yağları alınmış but etlerindendir.
Ambalaj : Vakum ambalajında karton kolide
Ağırlık : 5 - 8 kg
Raf Önrü : Vakumlu ambalajda
0 ile +4 C’de 7 gün; -18
°
C’de 1 yıl.
DANA TRANÇ
Dana butun tranç, sokum, yumurta, nuar ve kontrnuar
parçalarını içerir.
Ambalaj : Vakum ambalajında karton kolide
Ağırlık : 19 - 30 kg.
Raf Önrü : Vakumlu ambalajda
0 ile +4
°
C’de 7 gün ; -18
°
C’de 1 yıl.
DANA BEŞLİ SET
1,2-3,4-5,6-7 10-11,12-13,14-15,16
Powered by FlippingBook