YIMAZ ET - page 6-7

Yılmaz- Et olarak,
Antalya, İstanbul ve Burdur ‘da bulunan soğuk hava depolarımız.
Burdur’da bulunan soğuk hava depomuz, 500 m , 0+4 C, 100 m -18 C, ve 30 m
-40 C şoklama alanına sahiptir. Burdurda bulunan ana soğuk hava depomuzdan
Türkiyenin her bölgesine kırmızı et taze ve şoklu dağıtım servis ağımız vardır.
Antalya depomuz, Antalya iline bağlı kocayatak köyünün girişinde
Doğan Soğuk Hava Depolarının içinde 103 m ‘lik -18 C ‘de soğuk hava
deposuna sahiptir. Antalya bölgesinde, günlük olarak sevkiyatlarımız
vardır. 1 gün önceden verilen siparişler, en geç ertesi gün teslim
edilmektedir.
İstanbul soğuk hava depomuz, 100 m 0+4 C, 50 m 0-18 C alana
sahip olup marmara bölgesine günlük olarak frigofrik araçlar ile
sevkiyat yapmaktadır.
1
2
3 4 5
10
10
11 12
13 14
6
7
8
9
1 - Gerdan
2 - Antrikot
3 - Kontrafile
4 - T-Bone
5 - Bonfile
DANA
6 - Sokum
7 - Tranç
8 - Nuar
9 - Kontrnuar
10 - Bodigo
11 - Yumurta
12 - Pençeta
13 - Döş
14 - Kürek
1,2-3,4-5 8-9,10-11,12-13,14-15,16
Powered by FlippingBook