YIMAZ ET - page 4-5

Fabrikamızın ana kesim bölümünün steril
olmasına özen gösterilir.
Bu bölümde ana kesime hazırlanan
hayvanlarımızın uzman kadromuzca
özenle ve usulüne uygun bir şekilde
kesim yapılır.
Kesimin ardından parçalanan etlerimiz
veteriner hekim kontrolünden geçirilir.
2
Titizlikle paketlenen etlerimizin , besin değerlerini kaybetme-
den son tüketiciye ulaşabilmesi için ; Taze ürünlerimiz 0- +4 C
deki depolarımızda depolanır ve aynı koşullardaki frigofrik
araçlarımızla sevk edilir.
Dondurulmuş ürünler ise -40 C deki şoklama ünitemizde
dondurulduktan sonra -18 C de tutulan soğuk hava
depolarımızda muhafaza edilerek yine uygun şartlarda
nakliyesi sağlanır.
1,2-3 6-7,8-9,10-11,12-13,14-15,16
Powered by FlippingBook