TESİSİMİZ

Fabrikamızın 2880 m kapalı alan 17560 m lik açık alandan oluşan yerleşiminde büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar yetiştirilmektedir. Canlı hayvanların veteriner hekim kontrolleri düzenli bir şekilde yapılmaktadır. Özenle yapılan veteriner hekim kontrollerinin ardından kesim için uygun olan hayvanlar kesime hazırlanırlar.

Fabrikamızın ana kesim bölümünün steril olmasına özen gösterilir.

Bu bölümde ana kesime hazırlanan hayvanlarımızın uzman kadromuzca özenle ve usulüne uygun bir şekilde kesim yapılır.

Kesimin ardından parçalanan etlerimiz veteriner hekim kontrolünden geçirilir.

Titizlikle paketlenen etlerimizin , besin değerlerini kaybetmeden son tüketiciye ulaşabilmesi için ; Taze ürünlerimiz 0- +4 C deki depolarımızda depolanır ve aynı koşullardaki frigofrik araçlarımızla sevk edilir.

Dondurulmuş ürünler ise −40 C deki şoklama ünitemizde dondurulduktan sonra −18 C de tutulan soğuk hava depolarımızda muhafaza edilerek yine uygun şartlarda nakliyesi sağlanır.